Yhteystiedot ja palaute

Me Hyvät ry
puheenjohtaja@mehyvat.fi
puh. 040-735 0074 Pankkiyhteys:
FI20 5236 0420 0488 40
Rek.nro: 185.314
y-tunnus: 1801121-8
Facebook: Me Hyvät ry
Tulevat tapahtumat:
Aiemmat tapahtumat:

Vertaistukiviikonloppu Lappeenrannassa

Tervetuloa valtakunnalliseen vertaistukiviikonloppuun Lappeenrantaan. Tapahtuma järjestetään loma- ja kokoushotelli Marjolassa 6.-8.10.2017

Vertaistukiviikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti perheille joissa on meningomyeloseele- ja/tai hydrokefaliavammainen lapsi, mutta mukaan voidaan valita myös muutama meningomyeloseele- ja/tai hydrokefaliavammainen aikuinen, mikäli paikkoja jää täyttämättä

Tapahtumassa on mahdollisuus käydä vertaistukikeskusteluja kauniissa Saimaan järvimaisemissa ja jakaa omia kokemuksia ja vinkkejä toisten perheiden ja aikuisten vammaisten kanssa. Tarkempi ohjelma tullaan ilmoittamaan mukaan valituille lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Vertaistukiviikonlopun omavastuu on yli 14-vuotiailta 50 euroa ja alle 14-vuotiailta 25 euroa. Omavastuu sisältää majoituksen lisäksi perjantain päivällisen, launtain aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan, sekä sunnuntain aamiaisen.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kaikkien osallistujien nimet, osallistuvien alaikäisten lasten iät, sekä kaikkien osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä ainoastaan sähköpostitse: puheenjohtaja@mehyvat.fi

parhain terveisin,
Hallitus, Me Hyvät ryVertaistukiviikonloppu Lappeenrannassa

Tervetuloa valtakunnalliseen vertaistukiviikonloppuun Lappeenrantaan. Tapahtuma järjestetään loma- ja kokoushotelli Marjolassa 23.-25.9.2016

Vertaistukiviikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti perheille joissa on meningomyeloseele- ja/tai hydrokefaliavammainen lapsi, mutta mukaan voidaan valita myös muutama meningomyeloseele- ja/tai hydrokefaliavammainen aikuinen. Tapahtumassa on on mahdollisuus käydä vertaistukikeskusteluja kauniissa Saimaan järvimaisemissa ja jakaa omia kokemuksia ja vinkkejä toisten perheiden ja aikuisten vammaisten kanssa. Tarkempi ohjelma tullaan ilmoittamaan mukaan valituille lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Vertaistukiviikonlopun omavastuu on yli 14-vuotiailta 55 euroa ja alle 14-vuotiailta 30 euroa. Omavastuu sisältää majoituksen lisäksi perjantain päivällisen, launtain aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan, sekä sunnuntain aamiaisen.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kaikkien osallistujien nimet, osallistuvien alaikäisten lasten iät, sekä kaikkien osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 15.4. mennessä sähköpostitse: puheenjohtaja@mehyvat.fi

parhain terveisin,

Hallitus, Me Hyvät ry

______________________________________________

Menneet tapahtumat:
______________________________________________

Valtakunnallinen vertaistukiviikonloppu Rokualla

Me Hyvät ry ja Suomen CP-liitto ry järjestivät yhteistyössä valtakunnallisen vertaistukiviikonlopun  17.-19.10. kylpylähotelli Rokua Health & Spassa (www.rokua.com). Tapahtuma oli tarkoitettu meningomyeloseele- ja/tai hydrokefaliavammaisille nuorille, aikuisille, lapsille ja heidän perheilleen.

Tapahtuma keräsi yhteen yli 50 osallistujaa ja sitä kiiteltiin onnistuneena. Haluan lausua lämpimät kiitokseni yhteistyökumppanillemme Suomen CP-liitto ry:lle, sekä kaikille tapahtuman toteutuksesta paikan päällä vastanneille henkilöille.

Järjestämme vertaistukitapahtumia jatkossakin ja tiedotamme asiasta lisää keväällä 2015.

terveisin,

Mikko Halme

puheenjohtaja

______________________________________________________

Valtakunnallinen vertaistukiviikonloppu Lappeenrannassa 

Me Hyvät ry:n järjestämää valtakunnallista vertaistukiviikonloppua vietettiin upeassa säässä Lappeenrannan järvimaisemissa 23.-25.5.

Tapahtuma keräsi yhteen yli 30 aikuis- ja lapsiosallistujaa, jotka kaikki loivat tapahtumaan hienon ilmapiirin, missä kokemuksia ja ajatuksia oli helppo vaihtaa vertaistuen hengessä. Haluan lausua kaikille osallistujille lämpimimmät kiitokseni ja toivotamme teidät jatkossakin tervetulleiksi tuleviin tapahtumiin. 

Mikko Halme, puheenjohtaja

___________________________________________________

marjola2013.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Me Hyvät ry ja Suomen CP-liitto ry järjestivät yhteistyössä valtakunnallisen vertaistukitapaamisen meningomyeloseele- ja hydrokefaliavammaisille henkilöille ja heidän perheilleen loma- ja kokoushotelli Marjolassa Lappeenrannassa 4.-6.10.2013.
 
Kaunis ja lämmin syyssää ja Saimaan idyllinen järvimaisema loivat hienot puitteet vertaistukikeskusteluille ja voimaannuttavalle yhdessäololle niin sisällä, kuin ulkonakin.
 
Ulkoisia puitteitakin tärkeämpää oli kuitenkin upea osallistujajoukko, joka teki tapahtumasta ikimuistoisen ja ainutlaatuisen. Omasta- ja Me Hyvät ry:n puolesta haluan lausua teille kaikille lähes neljällekymmenelle osallistujalle suuret kiitokset.
 
Olette lämpimästi tervetulleita myös tuleviin tapahtumiin.
 
Mikko Halme
puheenjohtaja

_________________________________________________

 

hauhovertaistukiskaalattu.jpgSuosiollinen sää ja kaunis luonto loivat hienot puitteet rentouttavalle ulkoilulle ja antoisille vertaistukikeskusteluille Me Hyvät ry:n valtakunnallisessa vertaistukitapaamisessa Hauholla 17.-19.5.2013.


Me Hyvät ry toivottaa jäsenistönsä lämpimästi tervetulleeksi myös syksyllä järjestettävään vertaistukitapaamiseen, jonka suunnittelu on jo aloitettu. Yhdistys ottaa mielellään vastaan palautteita ja toiveita valtakunnallisen vertaistukitapaamisen suhteen, jotta voisimme palvella jäsenistöämme parhaalla mahdollisella tavalla. Palautteita ja toiveita voi lähettää puheenjohtaja Mikko Halmeelle sähköpostitse osoitteella puheenjohtaja@mehyvat.fi, tai Facebook-ryhmäämme.

Keväisin terveisin,

Hallitus
 
__________________________________________________
Pohjois-Karjalan vertaistukiryhmä MMC- ja Hydrokefaliavertaistukiryhmä kokoontuu Joensuun Kuntokeitaalla lauantaina 15.6. klo 14 - 16 os. Linnunlahdentie 10, Joensuu.
Tervetuloa!
_____________________________________________________

Me Hyvät ry:n ja Suomen CP-liiton yhteinen Varsinais-Suomen vertaistukiryhmä kokoontuu taas 29.4 klo 17 Turussa. Tapaamispaikkana on esteetön kohtaamispaikka ja nettikahvila Happy House, os. Ursininkatu 11, 20100 Turku.

Tilaisuudessa on mukana Elina Raitio, joka on perehtynyt hahmottamiseen liittyviin asioihin.

 
 
_____________________________________________
 

On taas Uudenmaan vertaistukiryhmän tapaamisen aika. Tällä kertaa tapaamme Helsingissä 10.4 klo 17.30-19.30 Suomen CP-liiton tiloissa osoitteessa Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki. Tervetuloa!
__________________________________________